עליית מספר

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

09/02/2015 | 21:02 | מאת: שלומית

שלום, יש לי שתי שאלות- 1.אני מגיל 8 אני עם משקפיים והמספר שלי הגיע כבר למספר 9 בעין שמאל ושש וחצי בעין ימין,עין שמאל לא מפסיקה לעלות כמעט כל כמה חודשיים במספר,חצי מספר. השאלה שלי היא מה הסיבה שככה עולה לי המספר רק בעין שמאל? 2.אני עברתי בדיקות לניתוח לייזר ובגלל המספר הגבוה שלי רוצים לעשות לי השתלת עדשה,האם הניתוח הזה מומלץ ?

שלום, אינני יודע מה הסיבה לעלייה בעין אחת. יש להיות במעקב צמוד אצל האופטומטריסט שלך וגם בדיקה אצל רופא עיניים מומחה רשתית לא תזיק. לגבי השתלת עדשה תוך עינית אני לא "מתעלף" על זה. רכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע