בדיקה לקביעת מספרי עדשות מולטיפוקל

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

13/12/2014 | 09:49 | מאת: שרון

היכן אפשר לבצע בדיקת ראיה וקבלת מספרי העדשות.בדרך כלל האופטומיטריסטים לא מוסרים את תוצאות הבדיקה,אלא אם רכשת את העדשות.האם רופאי עיניים עושים בדיקה זו.תודה שרון

14/12/2014 | 15:28 | מאת: אלי גל

גש לאופטומטריסט תברר כמה עולה לקנות מרשם ותקנה. אחר כך תיגש לאופטיקאי שיתאים לך גובה לפי מסגרת וזוית פנטוסקופית וכד' כי זה חשוב. לקנות באינטרנט זה סיפור אחר.

שלום שרון, בדיקה למשקפיים ומרשם למשקפיים אצל אופטומטריסט בלבד. לא רופא עיניים. משקפיים מולטיפוקליים הם מוצר מורכב ודורש מומחיות , אי-אפשר/לא מומלץ להבדק במקום אחד ולרכוש את המשקפיים במקום אחר , פתח לצרות רבות. ברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע