האם אני צריכה משקפים תמיד?

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

10/12/2014 | 18:13 | מאת: וורה

היי, לאחר תקיפה שבא ראיתי מטושטש הלכתי לבדיקת ראיה והאמר לי שיש לי קוצר ראיה של 0.75 לעין. בנוסף נשלחתי למיפוי קרנית עם חשד לקונטקסט לא נרשם לי במרשם האם אני זקוקה למשקפים רק בלילה או לכל הזמן ? באם זה תלוי בי או שזה צריך להיות רשום במרשם. האם הייתה ממליץ לי להישאר בלי משקפים ביינתים עם כזה מספר ?

12/12/2014 | 08:27 | מאת: אלי גל

תרכיבי משקפיים רק כשאת מרגישה שאת צריכה.

שלום וורה, אובחן לך קוצר ראייה קל. את אמורה להיעזר במשקפיים לרחוק , טלביזיה , נהיגה וכדומה. ברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע