עדשות מגע יומיות טוריות עם סיליקון היידרוג'ל

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

09/12/2014 | 18:55 | מאת: דניאל

היי רציתי לשאול לאלו יצרנים יש עדשות מגע יומיות טוריות (לצילי נדר) שעשויות מסיליקון היידרוג'ל. שמעתי שרק לסאופלון יש כאלו. רציתי לדעת אם זה נכון ואם יש גם יצרנים אחרים שיש להם עדשה עם הנתונים הנ"ל? והאם אתם מוכרים עדשות כאלו? בתודה

שלום דניאל, זה נכון. יומיות טוריות מסיליקון היידרוג'ל , יש רק לסאופלון. ברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע