הזמנת עדשות מגע יומיות און ליין

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

03/11/2014 | 16:05 | מאת: הדר

היי אייל, אני כבר כמה שנים מרכיבה עדשות מגע יומיות acuvue של ג'ונסון&ג'ונסון, בפעם האחרונה הזמנתי און ליין מהאתר של סופר פארם והכל היה אחלה. אני רוצה להזמין עכשיו שוב אבל של חברת LIFE רק שהפרמטרים שונים. המרשם שלי בacuvue הוא: עין ימין, מספר: 8.0- בסיס: 9 קוטר: 14.20 ואותו כנ"ל לשמאל רק שהמספר הוא 10.0- (עיוורת נו...) בלייף אין אפשרות לפרמטרים האלו אלה לפרמטים: עין ימין, מספר 8.0- בסיס:8.60 קוטר: 14.10 ההבדלים בתשלום הם משמעותיים ואני מאוד רוצה להזמין את של לייף, אבל אני לא בטוחה אם זה בסדר להזמין עם פרמטרים שונים. אשמח להבין מה ההבדלים. תודה רבה, הדר

שלום הדר, לא מומלץ לרכוש עדשות ללא התאמה ובדיקה ובדיקות מעקב תקופתיות. יכול להוביל לתוצאות חמורות מאוד. כדי להסביר לך את ההבדלים תצטרך ללמוד אופטומטריה יקירי. ברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע