משקפיים חדשות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

29/09/2014 | 10:19 | מאת: חסוי

היי, קיבלתי משקפי ראייה חדשות - באותו המספר והצילינדר כמובן, אבל עם מסגרת אחרת ועדשות קצת יותר דקות. כמו שהוסבר לי בחנות, אמורים להיות קשיי הסתגלות בימים הראשונים ואכן יש לי קצת כאבי ראש, בעיות פוקוס וכו'. יש לי 2 שאלות בבקשה: 1) אם ארצה לחזור למשקפיים המקוריות שלי, בעוד חודש לדוגמא, העיניים והמוח "יזכרו" את נוחות הראייה שהייתה לי איתם (המשקפיים הקודמות שאני לא הולך איתם כמה ימים היו איתי 7 שנים), או שהעיניים יסתגלו לחלוטין למשקפיים החדשות ואז באם ארצה לחזור לישנות, יהיה לי את אותו הסיפור של ההסתגלות? במילים אחרות, העיניים יכולות להסתגל ל-2 סוגי משקפיים בו זמנית? 2) תקופת ההסתגלות תצליח אם אני אחליף לסירוגין בין המשקפיים הישנות לחדשות? כאבי ראש מכבידים עליי מאוד... תודה רבה.

שלום , בתקופת ההסתגלות רצוי ללכת רק עם הזוג החדש. אם עברו שבוע-שבוע וחצי ואתה עדיין לא מרגיש נעים ונוח עם המשקפיים החדשים , חזור אל האופטומטריסט שלך. אחרי שתתרגל לחדשים , תוכל לחזור לישנים , שוב יהיו מספר ימים בודד של הסתגלות ותוכל ללכת בהם לסירוגין. ברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע