ראייה מטושטשת למרחק לאחר קריאה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

28/09/2014 | 20:46 | מאת: משה

שלום רב, אני בן 45 ולאחרונה, לאחר שאני קורא ספר מספר דקות או קורא באייפד, ואז עובר לצפייה בטלויזיה, אני רואה מאד מאד מטושטש. כשאני צופה בטלויזיה (או נוהג) מבלי שאני עובר מקריאה מקרוב לצפייה מרחוק, אני רואה טוב. אבקש לדעת במה מדובר והאם עליי לפנות לרופא או לאופטימטריסט, אם בכלל. תודה ושנה טובה, משה

שלום משה, כנראה מדובר בספאזם של שריר בתוך העין שלא משתחרר בעת הסטת המבט מקרוב לרחוק. יש לה פתרון. גש לרופא לאופטומטריסט שמבין בנושא. ברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע