עדשות מולטיפוקל

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

14/09/2014 | 09:22 | מאת: מאי

קניתי משקפי מולטיפוקל שמיר. האם יש ביטוח נגד שריטות? וכמה זמן הביטוח תקף? תודה ושבוע נפלא...

שלום, אין אחריות נגד שריטות בעדשות המשקפיים. אילו עדשות רגישות מפלסטיק. יש ציפוי מפחית שריטות ששומר על העדשות. על הציפויים יש במולטיפוקל אחריות בין שנתיים לחמש שנים. תלוי בסוג. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע