אחריות על עדשות מולטיפוקל צייס

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

08/09/2014 | 10:31 | מאת: יאיר מרקוביץ

כשאני רוכש עדשות מולטיפוקל של "צייס", עם ציפויים ומתחלפת בשמש, איזו תעודת אחריות אני אמור לקבל ? תעודת אחריות של חנות האופטיקה או של חברת "צייס" ? מה כוללת האחריות שכזו ולכמה זמן ? האם יחד עם העדשות החדשות צריכה להגיע תעודה של "צייס" המראה את נתוני הייצור/עיבוד של כל עדשה , כך שאפשר יהיה להשוות לתוצאות בדיקת העיניים שנעשתה לפני הזמנת העדשות ?

שלום יאיר, האחריות מולך היא של החנות בה רכשת את המשקפיים. האחריות של חברת צייז היא מול החנות בלבד. אין משמעות אם קבלת חתיכת נייר עליה יש את האחריות או לא , היא קיימת במערכת. במחשב החנות ובמערכת החברה. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

10/09/2014 | 14:09 | מאת: יאיר מרקוביץ

תודה לאייל.

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע