עדשות מגע יומיות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

27/08/2014 | 10:25 | מאת: אני24

שלום, בשישי התחדשתי בפעם הראשונה בעדשות מגע יומיות. אתמול שמתי אותן בפעם הראשונה לבד וכשהסתובבתי בחוץ עין אחת ממש הציקה לי (הרגשתי כאילו תקוע לי לכלוך בעין, מעין פלסטיק) ועין שניה גם הציקה לי אבל פחות (גם הרגשה שנתקע לכלוך אבל פחות עמוק), בשתי העיניים הזלתי דמעות. יכול להיות שהרכבתי את העדשה הפוך או ששמתי אותן לא מספיק רטובות? (לקח לי בערך 5 דק' לשים כל אחת והשתדלתי להרטיב אותן עם הנוזל שאיתו הן הגיעו). השתדלתי לוודא שאני לא מרכיבה אותן הפוך אבל ממש לא ראיתי הבדל וכשהוצאתי אותן שיחקתי איתן כדי לראות איך הן נראות משני הצדדים והן נראו לי בדיוק אותו הדבר, לא הצלחתי לראות שצד אחד קעור יותר וגם ניסיתי את השיטה של קיפול העדשה ועדיין לא ראיתי הבדל, יש אולי עוד שיטה כדי לדעת אם הן הפוכות? אם מרכיבים את העדשה הפוך זה יכול לגרום לבעיות בעין? ואם מרכיבים את העדשה כשהיא לא כל כך "נוזלית" זה גם יכול לגרום לבעיות? בנוסף, לא הצלחתי להוריד את העדשות עם שתי אצבעות כמו שהראו לי בחנות, אלא רק עם אצבע אחת על-ידי משיכה עם האצבע את העדשה כלפי מטה ואז הוצאתי אותה עם שתי אצבעות, האם זה בסדר?

שלום, לגבי הסרת העדשות אין בעיה. לגבי אבחנה האם עדשה הפוכה או לא , תחזרי שוב לחנות שיראו וידגימו לך. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע