משקפיים למחשב

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

14/12/2013 | 08:44 | מאת: אבי

שלום לפני חודש עשיתי בארץ משקפי קריאה אצל אופטומטריסט והמרשם שלהם הוא : R - -0.75 -0.5 165 L- +1.25 -0.5 85 והיום אני נמצא במקום שאני לא סומך על בדיקה של אופטומטריסט ואני זקוק למשקפיים לעבודה עם מחשב. האם יש אפשרות לחשב על סמך המדשם של משקפי הקריאה הנ"ל מהו המרשם למשקפי מחשב ? תודה.

שלום אבי, באופן תיאורטי משקפי המחשב שלך יהיו : R-1.50-0.50X165 L+0.75-0.50X85 אבל כמובן דורש בדיקה. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

26/01/2014 | 01:07 | מאת: סטודנט אופטומטריה

אייל שלום, אשמח לדעת מדוע תאורטית השיקול הוא תוספת דיופטרית שונה ברבע מספר ימין משמאל? תודה.

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע