שימוש בתמיסות synergi

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

30/01/2013 | 09:06 | מאת: בן

שלום, אני מרכיב עדשות מגע כ-13 שנים לפני מספר חודשים ניסיתי לעבור לעדשות מגע מסיליקון הידרוג'ל והשתמשתי בתמיסות על בסיס מי חמצן (aosept plus) אך היתה לי רגישות באחת העיניים והייתי מרגיש צריבה באיזור מסוים בעין זאת. לאחר מכן נתנו לי להשתמש בתמיסות (ever clear) והיה איתם אותו סיפור. לאחר מכן האופטמטריסט הביא לי תמיסות synergi (התמיסות לא על בסיס מי חמצן) ואני מרגיש איתם מצויין ולא מרגיש שום צריבה או הפרעה. השאלה שלי האם ניתן להשתמש בתמיסות synergi עם עדשות מגע מסיליקון הידרוג'ל או שאני חייב ניקוי עם תמיסות על בסיס מי חמצן?

שלום, תמיסת סינרג'י תהיה טובה , רק תקפיד לנקות את העדשות כל יום , עם התמיסה , לפני שאתה מניח אותן במחסנית להשרייה. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע