עדשה קמורה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

07/02/2010 | 14:03 | מאת: קובי

קניתי משקפי שמש אופטיים עם עדשה קמורה.נוצרת בעיה של עיוות קמור וקרוב רב של הסביבה. יש פיתרון? דורש זמן הסתגלות?מה עושים? ץודה

שלום, דורש זמן הסתגלות. תנסה ללכת איתם הרבה , אפילו בתוך הבית, אם תוך שבוע-שבוע וחצי לא מרגיש איתם נוח , יש אפשרות להחליף לעדשות קמורות בליטוש אחורי מיוחד שמקטין עיוותים או להחליף למשקפיים לא קמורים. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ------------------------------------ ד"ר אופטיקה כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים http://www.dr-optica.co.il ---------------------------------------------------------------------------------------

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע