אנדקס קוצר ראיה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

08/07/2007 | 23:19 | מאת: שחר

שלום קיימות עדשות חד מוקדיות עם אנדקסים שונים לשם דוגמא 1.67 האם עובי עדשה 1.67 זהה בכל החברות או שהעובי שונה מחברה לחברה ואם העובי שונה כיצד אני יכול לדעת את העובי טרם רכישה כלומר באיזו חברה ה1.67 הוא דק יותר? תודה

שלום, העובי השונה בין עדשות ה 1.67 של החברות השונות הוא זניח ולא תבחין בהבדל, ההבדל האמיתי הוא באיכות האופטית של העדשה ובציפויים שלה. אם אתה רוצה ישנה עדשה דקה יותר 1.74 ואפילו עדשה סופר מיוחדת 1.76 . בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט - B.SC --------------------------------------------------------------------------------------- ד"ר אופטיקה כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפיי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים http://www.dr-optica.co.il ---------------------------------------------------------------------------------------

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע