5 ניתוחי כלזיון בשנה אחת !!!

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

16/03/2006 | 10:51 | מאת: איתי

שלום רב, 5 ניתוחי כלזיון בשנה אחת (קיים כזה מקרה והוא אני). כל שעורה נגמרת אצלי עם כלזיון וכל טיפול שניסיתי הוביל בסופו של דבר לניתוח. בכל פעם שפניתי לרופא לשאול למה זה חוזר אני מקבל את אותה התשובה "חסימה של בלוטות החלב" אף פעם לא קיבלתי תשובה למה נחסמות לי בלוטות החלב כל שני וחמישי. העיניים שלי אדומות כמעט כל הזמן ואני מרגיש שקומפרס חם מעודד את השעורה שלי להתפתח למימדים מפחידים. האם קיים פתרון נוסף חוץ מניתוח ? האם ניתן לקחת תרבית של ההפרשות שלי ולבדוק אולי קיים חיידק ספציפי הגורם לבעיות הללו? אנא תשובה אחת שתרגיע אותי אחת ולתמיד איתי

שלום איתי, האם הציעו לך ניקוי יומיומי, 3 פעמים ביום של העפעפיים עם פדים מיוחדים ?

18/03/2006 | 15:00 | מאת: איתי

כמובן שאני מנקה - LID CARE עם פדים מצורפים. לפני כן הייתי עם EYE CARE של דוקטור פישר אבל הרופא שלי אמר שמומלץ לא להשתמש בהם כי הם לא מכילים מספיק חומר מחטא כמו ב LID CARE. בגדול כן אני מנקה את העפעפיים

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע