מיקוד עדשה קוצר אריה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

31/10/2020 | 17:18 | מאת: mike56

שלום יש לי קוצר ראיה למרחק מינוס 9 מיקוד 68 לקריאה מינוס 7 מיקוד 65 . אני מעונין לעשות למחשב מינוס 8 איזה מיקוד דרוש לזה כמו למרחק 68 או כמו לקריאה 65 ? או אולי טווח בינים

שלום , התשובה מאוד כללית מאחר ולא מכיר את העיניים שלך. תעשה מיקוד 65 כמו לקריאה. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע