התקפי טשטוש שחולפים לאחר כמה ימים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

20/10/2020 | 13:57 | מאת: יונתן

שמתי לב שיש לי התקפי טשטוש שבאים עם כאבי ראש. בעין אחת החלשה יותר יש פעמים שאני רואה ממש מטושטש ועם משקפיים מספר -1.25 רואה טוב אך שהתקפי טשטוש עוברים אני רואה טיפה יותר חד ללא משקפיים. ובעין החזקה שאין התקף טשטוש ראייה עם כאב ראש אני מגיע לחדות ראייה 6/7.5 ללא משקפיים שיש התקף טשטוש ראייה חדות הראייה יורדת עד לכדי 6/15 ללא משקפיים. ממה זה יכול להיגרם? ועם יש צורך בבדיקות אצל רופא עיניים שהוא גם נירולוג?

שלום , על פניו נשמע כמו מגרנה של העיניים. בכל מקרה דורש בדיקה בהקדם(!) אצל רופא עיניים. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

01/11/2020 | 12:32 | מאת: יונתן

אני חושב שיש לי בעיה גם בשדה ראייה, האם בבדיקה אצל אופטמטריסט יש גם בדיקה קצרה לערכת תקינות שדה הראייה? ללא הפנייה מרופא

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע