מספר גבוה ועדשות מגע

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

11/09/2020 | 17:17 | מאת: רפאל

שלום רב לפני כ5 שנים עשיתי משקפיים עם מספרים שמאל - 15.25 - עם 1 צילינדר ימין 10.50 - עם 1.25 צילנדר כיום אני שמאל - 15.75 ימין - 11.75 השאלה שלי אם ב5 שנים עלייה כזאת זה בסדר? אני בן 29 ואם זה מפסיק לגדול כבר ? מתי עד איזה גיל ועוד שאלה בקשה אם אפשר להתאים עדשות מגע רכות סיליקון הידרוג'ל למספרים האלה? בעבר שעין שמאל הייתה יותר נמוכה עשו לי תודה רבה

שלום , 1. העלייה נורמלית בהחלט. 2. אתה בהחלט יכול להנות מעדשות מגע מתקדמות מסיליקון היידרוג'ל. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗

22/10/2020 | 21:38 | מאת: רפאל

תודה רבה ד"ר רק שאלה אחרונה מתי המספר מפסיק לעלות? גיל 29 מפחיד אותי כבר.

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע