כאבים בשרירים העיניים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

27/07/2020 | 18:38 | מאת: כאבים בשרירים העיניים

הי, שמי אלינור ואני בת 13. לאחרונה יש לי כאבים באזור ארובת העין, בהתחלה חששנו שזה אולי בגלל המשקפי ראיה ולכן הלכנו לאופטיקאי. האופטיקאי אמר שהוא אינו מצליח לבדוק את העיניים מכיוון שהשרירים תפוסים והוא לא רוצה סתם לעלות את המספר ולכן מומלץ ללכת לרופא עיניים לעשות הרחבת אישונים. אך הבעיה שהרופא עיניים מוכן לקבל אותי רק בעוד 3 חודשים בשל נסיבות הקורונה. מה מומלץ לעשות במצב כזה ??

29/07/2020 | 18:28 | מאת: א

לא ברור 3 חודשים בגלל קורונה??? האם זה רופא עצמאי? בקופת חולים מקבלים כרגיל

למצוא רופא אחר שיסכים לקבל אותך.

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע