עדשות אופיס האם מומלץ

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

28/06/2020 | 08:59 | מאת: עמית

שלום, אני בת 63, משתמשת במשקפיים לקריאה (1.75 ו - 2). מה המלצתכם לגבי שימוש בעדשות מולטי פוקל לאופי? הרעיון הוא שאוכל להשאיר את המשקפיים עלי ולא כל הזמן להרכיב ולהסיר. תודה!

שלום משקפי אופיס - מיועדים לקריאה ומחשב בלבד. משקפי מולטיפוקל - מיועדים למחשב , קריאה וגם למרחק , כלומר אפשרי להסתובב איתם כל הזמן כרגיל. אם המטרה שלך להיות חופשייה מלחפש את המשקפי קריאה שלך כל היום , אז המלצתי לך היא משקפיים מולטיפוקליים. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗ http://www.dr-optica.co.il

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע