תחושה מוזרה בעין אחת ופפילה בעפעף

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

27/11/2019 | 09:38 | מאת: הודיה

בוקר טוב בת 29.ללא עבר של דלקות ואלרגיות בעיניים מרכיבה עדשות מזה 10 שנים ומשקפיים לסירוגין.מזה כחודש התחלתי להרגיש אי נוחות בעין ימין לאחר חיטוט בעפעף העליון התגלה לי משהו שלא ידעתי מה זה לאחר בדיקה אצל רופאת עיניים התברר כפפילה.בשבועיים האחרונים התווסף לזה הרגשה שאני לא רואה חד בעין למרות המשקפיים והעדשה מין טשטוש קל מאוד.הייתי אצל רופאת עיניים שעשתה בדיקה מקיפה והבחינה בפפילה כמו שאמרתי.אמרה שהכל תקין חוץ מזה.לחץ בעין,רשתית,קרנית.במכתב סיכום שמתי לב שהופיע בעין צילנדר -0.25 הרופאה לא ציינה זאת בפניי.ומעולם לא אמרו לי גם שיש לי בבדיקות קודמות צילנדר .אני לא יודעת אם זה חדש או משהו שהיה קיים תמיד.השאלה שלי האם יש קשר בין המספר הקטן הזה בצילנדר לבין הטשטוש הזה או שזה צירוף מקרים וזה כתוצאה מהפפילה?.מציינת גם שקיבלתי מרשם לטיפות סטרואדיות וטיפות ליובש.

שלום , 0.25- צילינדר קטן לא אמור לגרום לתלונה כמו שלך. קשה לי לענות מבלי שבדקתי אותך . בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗ http://www.dr-optica.co.il

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע