גדילת מספר משקפיים - סיבה?

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

04/10/2019 | 16:27 | מאת: נתי

שלום יש לי קוצר ראיה וצלינדר, אני בן 30. לאחרונה יש לי הרעה בראיה, נבדקתי אצל שני רופאי עיניים מומחים ולא נמצא שום מחלת עין (פרט לגופים צפים שנובעים מתהליך טבעי כפי שהוסבר לי), נשלל קטרקט וגלאוקומה וכדומה. מהי הסיבה שבגיל 30 אני צריך להחליף משקפי ראיה? לפי הבנתי לא מחליפים משקפיים בדכ בגלל גדילת מספר בגיל מבוגר.

שלום נתי מספר המשקפיים עשוי להשתנות בכל(!) גיל. נכון שבגילך בדר"כ הוא יותר יציב , אבל לא נדיר בכלל שהוא משתנה. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗ http://www.dr-optica.co.il

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע