עדשות משקפיים דקות מספרים גבוהים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

20/09/2019 | 18:33 | מאת: שרית

אני מרכיבה עדשות יומיות עם -10,-11. במשקפיים במספר שלי הרבה יותר גבוה, בערך 14, עם צילינדר. אני חייבת שיהיו לי גם משקפיים אסתטיות עד כמה שניתן. איזה סוג עדשה מומלץ? עשיתי לא מזמן משקפיים שהעדשות הוזמנו ע״י האופטיקה מחו״ל ( לא זוכרת איזה). אמרו לי שזה ״הכי דק״, אבל לטעמי עדיין עבה ומעוות לי את הפנים. העדשה דחוסה ולא קעורה, אלא שווה בעובי בכל החלקים, אבל יש מעיין טשטוש בצד החיצוני וזה מכוער מאוד. אשמח להמלצות על סוגי עדשות

שלום במספר 14.00- , אכן העדשות תצאנה לא הכי אסטטיות. ישנה משמעות קריטית לבחירה של מסגרת כמה שיותר דקה וצרה.

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע