מולטיפוקל לראושנה - שאלה ממש כללית

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

16/07/2019 | 18:27 | מאת: טל

שלום, זה נכון שיש כל מיני סוגי עדשות מולטיפוקל? איזה אתה ממליץ? זו פעם ראשונה. האם כדאי להשקיע הרבהכסף בכאלו שלא רואים את השטח המת או שבאמת מסתגלים? אני קוראת בלי משקפיים אבל באמת מתחיל שינוי.. כמו כן עם משקפים לתיקון רחוק( קצרת ראי) אני רואה מטושטש את הקרוב.

שלום מולטיפוקל הוא מוצר טכנולוגי ובריאותי כאחד, ולכן למוצרים המתקדמים יותר, היקרים יותר, יש יתרון משמעותי על המוצרים הנחותים יותר מבחינת שדה ראייה, נוחות ראייה, איכות ראייה וכדומה. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע