עיניים אדומות- מה עושים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

27/06/2019 | 10:19 | מאת: יעל

הנני מרכיבה עדשות מגע רכות יומיות ומשתמשת בסיסטיין אולטרה הרבה פעמים ביום לסיכוך .לפני חודש החלה אדמומיות בעיניים , נימים אדומים מפושטים בכל העיניים,לרגעים אדומים יותר לרגעים פחות. קיבלתי אנטיביו',לא עזר ,חשבו אולי זה דלקת לחמית ויראלית,גם לא עבר,קיבלתי לפני 4 ימים סטרואידים וטיפות אלרגיה, ללא שיפור משמעותי,אולי קל. בגלל הנימים האלה אני לא חוזרת לעדשות וזה מאוד מפריע לי.האם אולי יש קשר לשימוש יתר בסיסטיין עם חומר משמר שפגע בלובן העין? האם זה הפיך? מה אני צריכה לעשות עוד? הפסקתי עם הסיסטיין כמובן ואעבור לטיפות בלי חומר משמר אבל מה עושים עם העובדה שהעין לא מלבינה חזרה ומה עושים עם העדשות?...

שאלותייך דורשות בדיקת רופא כיניים או התאמה מחדש של עדשות המגע או הפסקה מהרכבתן.

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע