קוצר ראייה אצל ילדה בת 3

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

17/05/2019 | 10:29 | מאת: שריאל

גילו אצל הילדה שלי קוצר ראייה - 1.5 וצילינדר 0.25..האם זה יכול לעבור לגמרי ולחזור לראייה תקינה כשתגדל?

סביר להניח שלא יעבור , אלא להיפך , יגדל מעט.

30/05/2019 | 14:25 | מאת: שריאל

יש מצב שיהיה עיכוב בגדילה של העין ואז המצב מתאזן והופך לראייה תקינה? יש אולי סיכוי קטן שזה משתפר לטובה עד הבגרות?

30/05/2019 | 14:29 | מאת: שריאל

עוד שאלה.. העלייה במספרים זה גנטי? אם אנחנו לא הגענו למספרים גבוהים, גם הילדה לא תגיע למספרים גבוהים? .. לבעלי אין מספרים גבוהים, גם לי לא היה (אני אחרי ניתוח לייזר).. אצלי עלה גג ל3, לבעלי 2..

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע