הסתגלות למשקפיים עם עדשות גדולות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

11/11/2018 | 10:37 | מאת: שמעון

שלום וברכה עד היום היה לי במשקפיים בשתי העיניים -2.00 לאחר בדיקה עלה לי המספר בימין ל-2.00 וחצי צילינדר ובעין שמאל ל2.25 קניתי משקפיים עם עדשות די גדולות עד היום הייתי מרכיב קטנות השאלה האם המעבר בין המסגרות והעליה במספר יכולים לגרום לי לתופעות של כאבים בעיניים במיוחד כשאני מזיז את העיניים לצדדים או למטה גם לאחר שבוע שאני מרכיב אותם תודה לעונים.

שלום בהחלט כן אמור להסתדר עד שבוע. אם לא מסתדר יש לחזור אל האופטומטריסט שלך. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע