שאלות בנוגע לאקזופריה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

25/08/2018 | 15:36 | מאת: ריטה

היי, לפני כשנה התחלתי להרכיב משקפיים עם צילינדר חצי בלבד בעין ימין. לאחרונה התחלתי להרגיש שהעיניים שלי נלחמות אחת בשניה. בבדיקה נמצא שהמספר עלה והחלפתי עדשות. התחושה של הבלבול בעיניים לא חלפה וחזרתי לרופא שאיבחן שיש לי אקזופריה והפנה אותי למומחית פזילה שתיתן לי תרגול(לא קבעתי עדיין). יש לי מספר שאלות בעניין. 1. האם הגיוני שהאקזופריה מורגשת כשאני מרכיבה משקפיים וכשאני לא מרכיבה, היא לא מורגשת? 2. האם אקזופריה יכולה לגרום לכאבי עיניים וראש? 3. האם ייתכן שהאקזופריה מחמירה כשהמוקד של העדשות לא יושב במקום הנכון עקב מסגרת גדולה? האופטומטריסט טוען שעליי להחליף מסגרת (איך לא חשתי בשום בעיה עם המסגרת הזו שנה שלמה?). תודה

שלום, 1. כן 2. כן 3. תיאורטית כן, אבל גם במסגרת גדולה האופטומטריסט אמור לדטץאוג לכך שמוקדי העדשות ישבו מול האישון כמו שצריך. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע