משקפי ראיה בפעם הראשונה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

23/06/2018 | 23:45 | מאת: שילת

ביצעתי לראשונה בדיקת ראיה מספרים 1.5 בשתי העיניים. קיבלתי את המשקפיים אבל הכל נראה קטן יותר. בנוסף, מרגיש ששם לב לכל מה שקורה "מחוץ למסגרת" של המשקפיים. האם זה תקין? צריך רק להתרגל או שיכול להיות שלא התאימו לי את המספר כמו שצריך?

שלום, כעקרון דורש הסתגלות. אם לא הסתגלת תוך שבןע ימים , חזור אל האופטומטריסט שלך. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע