תופעה מדאיגה- צריך עזרה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

21/09/2017 | 19:23 | מאת: רון

כשאני עוצם עין אחת אני רואה בעין הפתוחה טשטוש לסירוגין שחולף כאשר אני מתאמץ. הטשטוש לא נובע מפזילה מכיוון שאני עם עין אחת עצומה. המשקפיים שלי במספר תקין עם ראייה 20/20. מה זו התופעה המוזרה הזו? כיצד אני יכול להתאמץ ולראות חד ואז להרפות ולראות מטושטש

שלום כעקרון זוהי תופעה מוכרת של היכולת שלך לעשות פוקוס שונה עם העין. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע