משקפי ראייה(למרחק) חדשים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

12/05/2017 | 16:03 | מאת: בר

שלום, קניתי 2 משקפי ראייה(למרחק) חדשים עם מספר זהה לקודמות. ואני רואה איתם טיפטיפה מוזר.. האם זה עניין של הסתגלות? תודה.

שלום, בהחלט יכול להיות עניין של הסתגלות. עם עבר יותר משבוע ועדיין לא נוח לך עם המשקפיים, נדרשת בדיקה חוזרת. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע