הרכבת משקפיים -0.25 האם כדאי

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

02/04/2017 | 01:37 | מאת: שם

יש לי משקפיים עם מספר -0.25 (קוצר ראייה) וצילינדר של 0.25 בעין שמאל אני מרגיש צורך ממש קטן במשקפיים שאני יושב בסוף הכתה (אף על פי שגם יכול להסתדר במאמץ בלי) ורציתי לשאול האם בשיעורי הנהיגה ההמלצה להרכיב את המשקפיים על מנת לראות טוב יותר? או שמא יש סכנה שהמספר יגדל? (אוטוטו בן 18) עשיתי טופס ירוק שנה וחצי קודם לפני שגיליתי שאני צריך משקפיים תודה רבה

שלום, אם חתמו לך שיש צורך במשקפי ראייה לרשיון נהיגה כנראה שלמרות שהמספר קטן , הוא משפר אותך במידה כזאת שמעבירה אותך מראייה לא מושלמת לראייה תפקודית טובה. במידה ולא תרכיב משקפיים , לא ייגרם כל נזק מלבד ראייה לא טובה. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע