התרגלות למשקפיים חדשים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

12/03/2017 | 12:13 | מאת: אורן

רכשתי שני זוגות חדשים. אחד משקפי שמש שבהם העדשה מקומרת טיפה והשני משקפי ראיה. יש שינוי בזוגות החדשים של 0.25- בעין אחת וגם שינוי של צילינדר לעומת הזוג הישן שברשותי כבר מעל 10 שנים. מכיוון שאני נאלץ להחליף בין משקפי השמש החדשים לבין משקפי הראיה החדשים האם יקח לי יותר זמן להתרגל לשניהם מאשר 2 או 3 ימים? האם יש כאן בעיה בהחלפה בין זוג אחד למשניהו כל יום? איזו בעיה יכולה להיווצר? או שרק משך ההסתגלות יהיה ארוך יותר?

שלום , אכן זמן ההסתגלות יכול להתארך ביומיים שלושה. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע