קטרקט ירידה בראיה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

28/02/2017 | 10:00 | מאת: אביב

שלום אני בן 50 עם קטרקט מולד. לאחרונה יש ירידה בראיה. הלכתי לרופא עיניים שהמליץ על ניתוח . הלכתי לאופטומטריסט שעשה לי משקפיים לקרוב ולרחוק. ושניהם לא היו טובים לי. הוא הפנה אותי לרופא. מאז עבר חודש ואני רואה כפול במשקפי קריאה. האם ראיה כפולה היא ענין של קטרקט או מיקוד. גם עם המשקפיים לרחוק החדשות אני רואה כפול. מה כדאי לעשות. הניתוח עוד 3 חודשים. תודה

שלוםן, אכן מצב בעייתי , קשה לי יהיה לענות לך ללא שבדקתי אותך. מצטער. על פניו , אין קשר בין הכפילות עם(!) משקפיים לקטרקט. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע