עדשות מגע מספרים גבוההים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

04/02/2017 | 18:08 | מאת: אורי

אהלן יש לי מספרים של 8+ וצילנדרים סביב המינוס 3 התנסיתי בהרבה עדשות מגע ,ועד היום לא מצאתי עדשות מגע שיושבות בצורה טובה על העין כיום אני מרכיב עדשות sh toric של soflex , האם אולי מהעדשות מגע הקשות תבוא הישועה ואם כן איזה סוג מומלץ ? תודה מראש

שלום אורי, אין הרבה אפשרויות התאמה למספרים שלך. אתה מוזמן להתקשר אליי להתייעצות. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע