איבחון אצל רופא העיניים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

29/01/2017 | 18:30 | מאת: עמית

הייתי אצל רופא עיניים לקראת הצו ראשון אני ב17 בערך והוא שלח אותי לבדיקת שדה ראייה וoct באבחון הוא רשם לי Astigmatism biltaterl Myopia bilateral Be high c/d ration -m/p no glaucoma הוא שלח אותי בעוד 3 חודשים לבדיקה חוזרת של שדה ראייה ולמדידת iop אבל לא ממש הסביר לי מה זה אומר כל הדברים האלה אז אני ממש אשמח לתשובות לגבי כל האבחנות האלה

שלום עמית, יש לך מיופיה = קוצר ראייה קל, אסטיגמציה = צייךינדר קטן. אין גלאוקומה. רוצים לעקוב אחרי הרשתית שהיא תקינה. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע