השתלות.

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

30/08/2015 | 09:36 | מאת: תרצה

שלום לד"ר אילן לוי. ברצוני להודות לך על עזרה. יש לבצע השתלות לסת עליונ ה 25+14+15 שאלה.1.קופת חוילם עובדים בשיטה מסורתית דהיינו לאחר עקירה ממתינם מספר חודשים-מה היתרונות. 2.יש רופאיים פרטיים שמבצעים עקירה והשתלה בבת אחת -מה היתרונות של השיטה הזו.תודה מראש

30/08/2015 | 18:53 | מאת: ד"ר אילן לוי

לתרצה, לעיתים ניתן לבצע השתלה מיידית. להחלטה נכנסים מספר שיקולים: האם השן הנעקרת דלקתית? האם יש די עובי עצם? וכו'. היתרון בהשתלה מיידית הוא קיצור זמן הטיפול

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד