השתלה ושפה רדומה

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

27/03/2015 | 09:15 | מאת: דנה

שלום עברתי עקירות והשתלות לפני כשבוע. עדיין השפה והסנטר בצד זה רדומים. מדוע? האם זה יחזור למצב תקין? תודה רבה

29/03/2015 | 12:42 | מאת: ד"ר אילן לוי

לדנה, יש לחזור מיידית אל הרופא המשתיל עם צילום פנורמי עדכני. יתכן שאחד השתלים לוחץ על עצב הלסת ויש להבריגו מעט החוצה

29/03/2015 | 21:53 | מאת: דנה

תודה על התשובה. עשיתי כך. הרופא אמר שאולי כשקדח בשן 37 פגע בעצב ולכן לא ביצע את ההשתלה בסוף בשן זו. אינו יודע מה הנזק ומה הטיפול האפשרי. בבקשה, האם יש טיפול? אני מתקשה לאכול ולדבר ומרגישה כובד בחלק הקדמי של הפה ללא תחושה והשיניים הקדמיות כמו אבן בלי מגע. מה לעשות? למי ניתן לפנות?

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד