לא נשמע הגיוני

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

18/05/2008 | 10:25 | מאת: שלומית

שלום, שמעתי הסבר של מומחה לחניכיים שהשיטה שבה אתה משתמש , השתלת מערכת שיניים ביום אחד, יכולה עקרונית להתאים לחלק קטן מאוד מהמועמדים לביצוע השתלה. ההגיון הלא מקצועי שלי אומר שיש לעקוב ולתת לחניכיים זמן לקליטה, לריפוי, ועוד איך שאפשר להגדיר זאת. הרי בהשתלה רגילה של שתל אחד בלבד, מחכים כחצי שנה בלסת העליונה וכ3-4 חודשים בתחתונה על מנת לבדוק אם השתל נקלט היטב ולא עושה בעיות, ורק אז עוברים לכתרים. הרי יש מקרים ששתל לא נקלט, מכאיב או מפריע למשהו ?! במקרה האישי שלי, עברתי עקירה כירורגית לפני כמה שבועות, ונאמר לי לחכות 3 חודשים על מנת שהמקום יתרפא ורק אז לעשות צילום פנורמי ולחשוב על שתל... מה תוכל לומר לי על ה'חפזון' שבביצוע כל הפעולות ביום אחד? לי נשמע בטוח ושקול יותר לא להזדרז כל כך. תודה

18/05/2008 | 16:19 | מאת: ד"ר יורם רוזן

שלום לשלומית, שיטת All on 4 מתאימה לקשת רחבה של מטופלים גם לאלה שבשיטות המסורתיות לא ניתן להתקין שתלים בגלל "חסר עצם"...זה לא המקום להיכנס לעובי הקורה בהגיון הרפואי, השיטה עם אישור של הFDA האמריקאי עובדת ומצליחה. עם הצלחות לא מתוכחים. יחד עם זאת אם ברצונך לעבור את הטיפול בשלבים אז רצונך כבודך. בברכה ד"ר רוזן

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד