השתלת עצם השן

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

17/05/2008 | 09:52 | מאת: זהוב

האם אתה מבצע גם השתלות עצם- אצלי מדובר בהשתלה מסיבית עבור 10 שתלים בלסת תחתונה. הרופאה ייעצה לעשות זאת רק בבית-חולים כי צריך לקחת עצם ממקום אחר בגופי.

17/05/2008 | 23:39 | מאת: ד"ר יורם רוזן

שווה בדיקה,אולי ניתן לחסוך ממך את כל הסבל .ולשקם את הלסת התחתונה בשיטת All On 4 ללא צורך בהשתלת עצם. בברכה ד"ר רוזן

18/05/2008 | 18:34 | מאת: חיים

אחת הבעיות של השיטה היא שהכל עומד על 4 שתלים,ואם אחד נכשל,אז כל המערכת עלולה לקרוס כמגדל קלפים

20/11/2008 | 06:31 | מאת: xxx

שלום יש לי בעיה אין לי עצם בשן אחת היא רפויה ונהיה זיהום והשן הישחירה זה היחמיר לי בהריון ושזה קרה גם העין באותו צד של השן כואבת מאד ומיתנפכת כבר חצי שנה ורק עכשיו ראיתי באיזה אתר תבעיה הזאת זה יכול להיות??

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד