לפני מבנה כתר משהו זמני פלסטי -דחוףףףףףףףףףףףףף

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

15/01/2013 | 16:03 | מאת: שרונה

היום הוסיפו לי שתי שיניים שהם זמניות משהו לפני מבנה וכתר משהו פלסטי כזה אני מרגישה את ההבדל כי זה אחורי וכאילו ממש בולט מבפנים בכל מיקרה בתחושה גם שאני נוגעת עם הלשון בשיניים האלה האם זה נורמלי התחושה ??כי מן הסתם נאמר לי שגם השן שהיא תהיה עם הכתר תהיי גדולה יותר ממה שהיה המקור שלי האם זה נורמלי להרגיש גוף זר בהרבה ממה שהיו השיניים המקוריות שלי אנא ענו לי בהקדם האפשרי האם זה נורמלי שאי אפשר להתאים בול כמו השיניים המקוריות שהיו למה אני אמורה להרגיש את זה בכלל?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11/12/2014 | 17:04 | מאת: ד"ר אילן לוי

לשרונה, השיקום ע"ג שתל דומה לשן אך אינו שן. סבלנות. נדרשת תקופת הסתגלות.

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד