שאלות

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

24/04/2008 | 17:18 | מאת: eden

שלום אני זקוקה להשתלה בלסת העליונה בצד ימין - שישית פה. נראהלי שאני זקוקה גם להשתלת עצם באזור . האם השיטה שלך נותנת מענה לענין חוסר בעצם? וחאז כמה זמן לוקח כל התהליך? מה קורה במצב של נסיגת חניכיים בפה מבחינת השתלות , הרי הנסיגה ממשיכה והשתלים נחשפים במשך השנים... ולבסוף איך מחושב המחיר - פר שן? תודה

25/04/2008 | 07:44 | מאת: ד"ר יורם רוזן

עדן חג שמח, לאחר בדיקה ניתן לקבוע את תוכנית הטיפול המתאימה.באפן עקרוני ניתן לטפל בשישית פה מחוסרת עצם עד למינימום מסוים, ללא השתלת עצם בשיטה זו. במידה שהמצב שלך מאפשר את הטיפול אנו זקוקים לפגישה אחת לפני הטיפול, כ"כ לצילום פנורמי (ניתן לבצע במרפאה) ולצילום .C.T במקרים עם מחלות חניכיים מומלץ לטפל ולפתור את בעיית החניכיים לפני התקנת השתלים.לגבי עלויות אנו לא דנים בפורום. תודה ד"ר רוזן

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד