השתלת שיניים לאימי

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

02/10/2012 | 07:52 | מאת: שושי

אימי בת 72 , חולת סרקואידוזיס. יש לה פלטות עליונה ותחתונה בפה. לאחרונה הפלטה התחתונה לא יציבה. אין עצם להשען עליה. האם ניתן לבצע השתלה בשיטת אול און 4 לאדם במצבה. תודה מראש על התשובה

04/10/2012 | 09:37 | מאת: צוות "מאלו קליניק"

שושי שלום סרקואידוזיס אינה מהווה בעיה לגבי השתלות שיניים,אלא אם אמך נוטלת סטרואידים בכמות רבה או מתותרקסט. ביצוע שיטת ALL-ON-4 מהווה מינימום חדירה כרורגית ולכן לאדם בגיל מבוגר השיטה עדיפה לאין ערוך מטיפולים כרורגים ממושכים.

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד