השתלת שיניים ביום אחד

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

30/09/2012 | 16:25 | מאת: אוחיון ציפורה

שלום רב אני בינואר 2012 אהיה בת 50 ואני מעוניינת לעשות שיניים ביום אחד מה זה אומר האים עוקרים את כל השיניים ובמקומם שמים חדשות האים זה מתאים לגילי ובכמה כל הסיפור מתבטא ובמה זה כרוך אשמח לתשובתכם

30/09/2012 | 16:41 | מאת: צוות "מאלו קליניק"

ציפורה שלום בשיטת ALL ON 4 עוקרים את כל השיניים הנגועות באותו היום,מחדירים 4 שתלים בכל הלסת ומעליהם מניחים שיניים.הגיל אינו רלוונטי - השיטה מתאימה לכל גיל,המצב הבריאותי הוא זה שקובע. העלויות הן אישיות ונאמרות לאחר בדיקת המתרפא,אולם לרוב העלות זולה יותר מהשיטות המסורתיות של החדרת 10 שתלים בלסת עם השתלות עצם.

01/10/2012 | 18:51 | מאת: איתן

חסרות לי 2 שניים האים אפשר להשתיל רק אותן מה הכתובת שלכם

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד