ALL ON 4

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

19/08/2012 | 10:16 | מאת: נחום

האם הכוונה לשתילה בשיטת הזוויות ללא צורך בהרמת סינוס ? אם ההשתלה מתבצעת בזווית מהצד כדי עקוף את הצורך בעצם, איך מחברים את הגשר מעליה , כאשר הזוית של ההשתלה איננה ישרה? אשמח להסבר. תודה

20/08/2012 | 20:14 | מאת: צוות "מאלו קליניק"

שיטת ALL-ON-4 היא שיטה בה נמנעים מביצוע של כל הליך השתלת עצם,הרמת סינוס וכו... בשיטה מוחדרים 4 שתלים בזוויות של עד 45 מעלות הנפרסים לאורך כל הלסת וכל ניתן לשקם לסת מלאה באחוזי הצלחה של 97% (בהנחה והשיטה מבוצעת לפי פרוטוקול מאלו המקורי ועם שתלי חברת NOBEL). קיימים חלקי על המורכבים על גבי השתלים והם אחראים על "תיקון" הזווית.חלקים אלו מאפשרים למבנה המגיע מעל להיות ישר ומקביל.

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד