all on 4 לעומת השתלה רגילה

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

05/08/2010 | 07:57 | מאת: יונתן

הבנתי את שיטת ה- all on 4 שבעיקרה השתלה ובאותו יום הברגת גשר. מהתיעצות עם רופא שיניים שראה צילום פנורמי וגם סי.טי שלי. אמר שהשיטה הזו אינה מתאימה לי. מדובר בלסת תחתונה שאין בה שיניים אך יש עצם ל 4 שתלים. הוצע לי 4 שתלים ועליהם גשר קבוע (שהמחיר יקר) או 4 שתלים ועליהם גשר נשלף ( תיק-תק) אם כך מה ההבדל בין מה שהוצע לי לבין שיטת ה- all on 4?

20/08/2010 | 11:09 | מאת: ד"ר יורם רוזן

בשיטת AO4 מערכת השיניים הינה מוברגת ולא ניתנת לשליפה ע"י המטופל,המענה הוא בד"כ ללסת שלימה.

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד