מעוניין בחוות דעת והצעת מחיר

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

10/01/2010 | 12:35 | מאת: יעקב

שלום דוקטור אני בן 58 קרוב ל 30 שנה שאני בנסיגת חניכיים וכיום יש לי תותבות שלומת ללא שום שן. י שברשותי צילום פנורמי עדכני מעונין בחוות דעת והצעת מחיר. אשמח לקבל מייל לשלוח את הצילום או לקבוע פגישץ ייעוץ ללא התחייבות. 0546733208

13/01/2010 | 09:25 | מאת: ד"ר יורם רוזן

התקשר ל049920202

23/10/2012 | 08:56 | מאת: יוסף

הבטיח השתלת שתלים מהירה ומואשם בגרימת נזק לצמיתות רופא שיניים מנהריה, שהבטיח השתלת שתלים בשיטה מהירה, מואשם בבית משפט השלום בחיפה בגרימת נזק לצמיתות לתושב קריית אתא ובתשלום פיצויים בסכום של מאות אלפי שקלים מאת: InfoDent פורסם: 29/01/11 רופא שיניים, שבבעלותו מרפאת שיניים בנהרייה, שפיאר במהלך קמפיין תקשורתי את שיטת all on 4 - שיטה להשתלת שתלים והרכבת שיניים מהירה, שבו ביום מקנה למטופל מערכת שיניים מלאה, נתבע בבית משפט השלום בחיפה בסכום של 194,000 שקלים בנזק ישיר וסכום נוסף, בשיעור של כמה עשרות אלפי שקלים. זאת, בגין ביצוע טיפול שיניים כושל, רשלנות רפואית, התעלמות מחוסר מומחיותו בכירורגיית פה ולסת, וגרימת נזק בלתי הפיך לתובע, ע"פ כתב התביעה. בכתב התביעה, שהוגש על-ידי עוה"ד רונית הופרט, טוען מאיר שבת, בן 53, תושב קריית אתא, כי בחודש נובמבר 2007 הגיע למרפאתו של ד"ר יורם רוזן בנהרייה לאחר ששמע ברדיו את הנתבע כי הוא מפאר את נפלאות השיטה החדשנית להשתלת שתלים. באותו זמן היה התובע ללא שיניים בלסת העליונה ובעבר התעניין אצל רופאי שיניים אחרים, אשר היו ספקניים לגבי יישומה במקרה של התובע, כיוון שאין מספיק עצם בלסת העליונה. התובע סיפר לנתבע על ספקנותם של הרופאים האחרים, אבל הנתבע צחק וביטל את דעתם של קודמיו במחי יד, ע"פ כתב התביעה. הוא אמר שהשיטה מעולה וכי נועדה דווקא לאנשים מסוגו של התובע. הוא עודד את התובע בביטחון ובהתלהבות לבצע את ההשתלות בשיטה זו והתחייב להצלחתה. "מאיר שבת ראה בד"ר רוזן את מושיעו שיעזור לו להגשים חלום מאחר מזה כשנתיים הוא מתהלך ללא שיניים", ע"פ כתב התביעה. התובע שילם לנתבע סכום של 56,000 שקלים בשיק מזומן לאחר שסיכמו על מחיר ותחילת טיפול . שיטת השתלים all on 4 פותחה לשיקום קבוע ומהיר של כל השיניים במינימום של שתלים דנטליים והעמסת שתלים מיידית, תוך הימנעות מביצוע הרמת סינוסים בלסת העליונה. בשיטה זו מוחדרים בכל לסת שני שתלים מקבילים באזור הקדמי ושני שתלים שמוחדרים בצורה אלכסונית באזור האחורי. על ארבעת שתלים אלה מעמיסים מבנים של שיניים. הפציינט אמור לצאת מהמרפאה עם שיניים בו ביום . בצד היתרון הבולט של השיטה- מהירות השלמת הטיפול - קיימים חסרונות רבים וכבדים: העומס המוטל על ארבעת השתלים המעטים גדול מאוד והוא עלול לגרום לכך שבטרם ייקלטו השתלים על-ידי העצם הם יידחו. הסיכוי לדחייה גבוה בשיטה זו מאשר בשיטה הקונבנציונלית. דחיית השתלים או אפילו אחד מהם, משמעותה כשלון השיקום כולו. בנוסף, בשיטה זו קיימת סכנה ממשית לשברים בתותבת כתוצאה מהעומס הרב. יישום שיטה זו דורש מיומנות ודיוק, תכנון מוקדם בעזרת תוכנת ניווט ולא תמיד יש הצלחת ביצוע מושלמת. חסרון נוסף - השיטה קיימת כחמש שנים ואין עדיין מסקנות מדעיות מבוססות בקשר להצלחתה . עו"ד הופרט טוענת בכתב התביעה כי השיטה מצליחה רק עם חלק קטן מהמטופלים ורופאי שיניים מסויימים החלו לראות בה שיטה לעשיית רווח כספי קל והחלו לפרסמה כשיטה חדשנית מצליחה על-מנת למשוך לקוחות. "פרסום אגרסיבי של הנתבע ברדיו, בעיתונות, באינטרנט ובפרוספקטים לא הותיר מקום לספק: התובע אכן יוכל להגשים את חלומו של הנתבע ש'בלע' את הפיתיון ויוכל להגשים את חלומו ולזכות השיניים ביום אחד", כותבת עו"ד הופרט .

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד