השתלות

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

29/09/2009 | 16:43 | מאת: זהבית

אני נמצאת עכשיו בראשית הדרך לקראת השתלות. שאלותי- קראתי שיש שיטה ותיקה של השתלות שכוללת החדרת שתלים ללסת. המתנה של מס' חודשים כדי לראות אם יש דחיה ולהחלמה. אז עוברים חשיפה ובהמשך מרכיבים את השיניים. יש שיטה חדשה כמו זו המוצגת פה בפורום, מהירה שבה באותו יום מחדירים את השתלים ומיד מרכיבים את השיניים החדשות. שאלה 1- מה יותר טוב? שאלה 2- מה עם דחיית השתל בשיטה שבה כבר בהתחלה מרכיבים שיניים חדשות? תודה

01/10/2009 | 15:43 | מאת: ד"ר יורם רוזן

זהבית שלום, לכל אחת מהשיטות יתרונות וחסרונות כדאי להתאים את השיטה למקרה.בשתי השיטות שתל שלא ניקלט יטופל באפן דומה ,ע"פ האפשרויות, הוצאת השתל והתקנת שתל חלופי,בהצלחה וחג שמח!

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד