הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

18/05/2009 | 23:04 | מאת: אלין

עלי להשתיל שתי שניים עליונות אחרונות כולל הרמת סינוס. בביטוח הראל בו אני מבוטחת דרך העבודה הודיעו לי שאוכל לקבל השתתפות בתנאי שכירורג יבצע ההשתלה. האם אכן כירורג שיניים חייב לבצע השתלות והרמת סינוס?

25/05/2009 | 08:43 | מאת: ד"ר יורם רוזן

התנאי ניקבע ע"י חברת הביטוח באפן שרירותיומעוגן בפוליסה,כל רופא שיניים מורשה לבצע זאת ע"פ החוק!!

12/06/2009 | 23:05 | מאת: כירורג פה ולסתות

הרמת סינוס הנה פרוצדורה מורכבת עם פוטנציאל ענק לסיבוכים קשים ביותר. פרוצדורה זאת מחייבתאימון רב הניתן במסגרת ההתמחות לכירורגיית פה ולסתות וחניכיים. לא מומלץ שרופא שאינו מומחה יבצע פרוצדורה זאת. אני ממליץ לך לפנות לבי"ח איכילוב פה ולסת שם תטופל במסגרת הביטוח בהצלחה

29/07/2009 | 20:45 | מאת: רותי

האם ידועה תופעה של חדירת נוזלים מהפה לאף מלווה בכאב עיצבי לאחר הרמת סינוס והשתלת שיניים? כיצד מטפלים בבעיה? מדוע זה קורה? האם ניתן לפתור את הבעיה?

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד