טיפול מורכב בהרדמה

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

04/03/2009 | 09:31 | מאת: לבנה

אני מועמדת לטיפול גדול הכולל חידוש של טיפולי שורש, החלפה של כתרים בכל הלסת העליונה ובחלק ניכר מהלסת התחתונה, ומספר השתלות שיניים. בהתיעצות עם מומחה לשיקום פה ומומחה למחלות חניכיים והשתלות נבנתה לי תכנית לשנה וחצי, הכוללת את כל אלה. אולם ראיתי שניתן לעשות בהרדמה טיפול גדול הכולל את הכל, ולחסוך לעצמי את הזמן הארוך, וגם חלק מהכאבים במהלך הפעולה. האם זה מומלץ? האם ניתן באמת לעשות את כל הטיפולים בבת אחת בהרדמה? ומה הנקודות השליליות במהלך זה, מלבד הסיכון שבהרדמה?

04/03/2009 | 18:13 | מאת: ד"ר יורם רוזן

ניתן לבצע הרבה טיפולים תחת הרדמה כללית/סדציה,בודאי שעבודות התלויות בזמן מעבדה ידרשו פגישות נוספות בהתאם,אך אם את סבלנית ניתן לטפל טיפולים ארוכים גם ללא הרדמה.

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד